Ismerjük meg egymást,

és tedd fel a kérdéseidet!

SzER portré 21. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

Nem vagy biztos benne, hogy tudok-e segíteni neked? Foglalj le egy 20 perces ingyenes konzultációt, ahol minden kérdésedre választ találhatsz!

Ezen a beszélgetésen elmondhatod, hogy miben szeretnél fejlődni, mit érzel a legnagyobb problémádnak, és felteheted minden további kérdésedet.

Emellett az is kiderül majd, hogy tudunk és akarunk-e együtt dolgozni, vagy egyelőre nem a közös munka a prioritás. (Ne feledd, maximális eredményt csak a te elköteleződésddel tudunk elérni!) Ha az IGEN mellett döntünk, akkor megbeszéljük a találkozó(k) időpontját és a fizetés módját.

Ha az Egyéni beszédfejlesztő mentorprogramom vagy a Tudásfelfrissítő tanácsadás iránt érdeklődsz, esetleg versenyfelkészítésre jelentkeznél, az első lépés mindenképpen egy 20 perces ingyenes online beszélgetés.

Ne aggódj, ez a beszélgetés teljesen ingyenes, bárhogy is döntesz!

Az időpontfoglalás menete:

  • Válaszd ki a neked megfelelő napot. (Általában 15 nappal előre tudsz foglalni, és minimum 8 órával a kiválasztott időpont előtt.)
  • A nap kiválasztása után jobb oldalt megjelennek a szabad időpontok. Válassz egyet, ez után a rendszer automatikusan továbbvisz.
  • A következő oldalon add meg a neved, e-mail címed, és opcionálisan megírhatod a telefonszámod, illetve bármilyen megjegyzést. Kattints a Foglalás véglegesítése gombra.
  • A sikeres időpontfoglalásról e-mailt küld a rendszer. Ebben lesz egy Meet-link, itt tudunk majd beszélgetni, és ha úgy érzed, láthatjuk is egymást. 
  • Ha valami közbejön, kérlek, még időben mondd le az időpontodat, erre is találsz linket a visszaigazoló e-mailben.
SzER portré 4. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

Széman E. Rózsa vagyok,

velem fogsz beszélgetni, majd együtt dolgozni, ha érdekel valamelyik programom.

Nem csak azért kérlek, hogy előbb beszélgessünk egyet, mielőtt belevágnánk a közös munkába, mert ezzel nekem segítesz abban, hogy jobban, személyre szabottabban felkészülhessek. Hanem azért is, mert így te is megismerhetsz, eldöntheted, hogy bár a programjaim tetszenek, szeretnéd-e rám bízni a hangod fejlesztését. Kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, el tudjuk-e képzelni a munkát együtt, ugyanazon értékek mentén gondolkodunk-e a beszéd szépségéről, művészetéről.

A személyes munka egy idegennel mindig izgalommal jár. Hidd el, sok egyéni fejlesztésre, mentorlásra jártam én is eddigi életem során, tudom, milyen! Ezzel az online beszélgetéssel elvehetjük az élét az első találkozónak, hiszen mire személyesen találkozunk, már beszélgettünk egymással. Ha kedved van, videóval is kapcsolódhatsz – én mindenképpen megköszönöm.

Nincs mitől félj, azért vagyok, hogy meghallgassalak és segítsek neked!

Még tájékozódnál?

Szeretnéd még egyszer elolvasni, melyik programom kinek szól és mit tartalmaz, vagy utána néznél, ki is vagyok én, és miért hiszem, hogy tudok neked segíteni? Navigálj az oldal tetején levő menüben, vagy kattints az alábbi gombok valamelyikére, amelyik terület legjobban érdekel!