szép beszéd és helyesírás dr. Széman E. Rózsával
 

A honlap jelenleg szerkesztés alatt áll

 

Szia, örülök, hogy rátaláltál az oldalra!

Gondoltál már arra, hogy a beszéded vagy írott szövegeid alapján ugyanúgy kialakul egy kép az emberekben, mint például az öltözködési stílusod alapján?

A beszédünk, szövegeink igenis árulkodnak rólunk, elmondják: milyen személyiségek vagyunk, milyen a stílusunk, mennyire vagyunk nyitottak vagy sem, mennyire szorongunk, sőt, extrém esetben akár valamilyen korábbi traumára is utalhatnak.

Nos, az én küldetésem, hogy segítsek neked eligazodni a szép beszéd és a helyesírás világában! Ezen az oldalon hamarosan ezzel a témával kapcsolatosan olvashatsz infókat, találhatsz tudásanyagot, és tudhatod majd meg, hogy hogy tudok még neked segíteni.

Ebben a pillanatban még fejlesztem, hogy minél értékesebb és érdekesebb tartalommal jelenhessen majd meg. Előreláthatólag február második felében lesz elérhető. Addig is, ha kérdésed van, elérhetsz az alábbi űrlap segítségével.

    Ez az űrlap begyűjti a neved és az e-mail címed, hogy kapcsolatba léphessek veled. Az e-mail címed nem adom ki harmadik félnek, illetve a hírlevél elindulásakor egyetlen levélben adok majd neked lehetőséget, hogy feliratkozz, ha szeretnél.