💦⛱️🌞 Hurrá, itt a nyár! 🌞⛱️💦

Kedves, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem kedvenc évszakom a nyár. Imádom a meleget, a napsütést (még ha a napsütés nem is szeret engem), azt, hogy kicsit azok is vakációs hangulatba kerülnek ilyenkor, akik nem diákok vagy nincs iskolás gyerekük. 

Ha a beszéd a munkaeszközöd, elengedhetetlen, hogy időről időre, de mindenképp rendszeresen figyelmet fordíts rá. A lazább nyári időszak, akár a nyaralás maga is teret és időt enged arra, hogy foglalkozz magaddal, azzal, hogy hogyan tudsz még többet kihozni a benned rejlő tehetségből. 

Biztos vagyok benne, hogy számos megkeresést kapsz előadások, workshopok tartására, vagy akár te magad döntötted el, hogy szeretnél többet megmutatni a tudásodból. 

És abban is biztos vagyok, hogy volt már olyan helyzet, amikor elbizonytalanodtál, eszedbe jutott egy vagy több korábbi kudarcod. 

Ezek mindegyike komoly stresszforrás, de hidd el, nem az a megoldás, hogy akkor inkább visszalépsz! Következetes munkával és kitartással viszont felül tudod írni ezeket a negatív érzéseket.

Ez az e-book pedig az első lépés hozzá!

Nyári beszédfrissítő

21 játékos nyári gyakorlatsor + tippek, hogy magabiztosabb és könnyedebb légy

Nyugi, bármikor, bármelyik levél alján leiratkozhatsz. Nem haragszom meg 🙂