Ha feliratkozol a hírlevelemre, minden hét péntek reggel ez a fejléc fog fogadni a postaládádban!

Mi a Beszéd és szöveg?

A vállalkozásom és szerelemprojektem, amelynek a fő célkitűzése, hogy neked segíteni tudjak. Akár élőszóban, akár írásban lépsz a közönséged elé, itt a helyed!

Segíteni tudok neked a beszéded fejlesztésében, erőteljesebbé tételében és ezáltal a magabiztosságod megteremtésében.

És támogatni tudlak akkor is, ha hosszabb-rövidebb szövegeket írsz, hogy az elütések, esetleges hibák ne fedjék el a tartalom értékességét és ezzel igényességet sugározz.

SzER portré 23. kerek. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

És mégis miért jó, ha feliratkozol?

  • Nem maradsz le egyik tartalmamról sem! Az Insta és a Facebook algoritmusai néha kiszámíthatatlanok, meg az sem biztos, hogy folyamatosan böngészed a blogom vagy a Spotify-csatornám. Ha feliratkozol, minden itt lesz neked egy helyen!
  • Elsőként értesülsz az újdonságaimról! Ha feliratkozol a hírlevélre, egészen biztosan az elsők között leszel, akik megtudják, ha valamilyen új szolgáltatással, kihívással, ingyenes anyaggal vagy előadással készülök, így biztosíthatod a helyedet, ha érdekel a téma.
  • Beleshetsz a kulisszák mögé! Ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mi van a háttérben, a látható tartalmak, megjelenések mögött? A heti hírlevelekben időről időre arról is mesélek, hogy milyenek a munkanapjaim, hogy készülnek a tartalmak, vagy, hogy milyen személyes megéléseim vannak.

Ne aggódj, nem foglak fölösleges hírlevelekkel bombázni, minden pénteken reggel, 7 és fél 8 között érkezik hozzád a heti hírlevél. Amikor különleges ajánlatom van, akkor előfordulhat, hogy a hét más napján is kapsz tőlem levelet, de hidd el, mindegyikkel az a célom, hogy minél jobban segíthesselek a munkádban!

Ha kedved van, kövess az Instagramon és a Facebookon is! Ha pedig még szétnéznél a honlapomon, vagy letöltenéd valamelyik ingyenes anyagomat, akkor arra is csak bátorítani tudlak!

 Szeretettel üdvözöllek: Rózsa 🌹

Ki vagyok én?

SzER portré 4. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

Dr. Széman E. Rózsa vagyok,

és az a küldetésem, hogy segítsek neked eligazodni a szép beszéd és a helyes szövegek világában!

22 éve szerettem bele a légzés és beszéd fejlesztésébe, ekkorra nyúlik vissza az élőszóbeli és írott szövegek iránti szenvedélyem.

Az évek során többféle tanulmányokat folytattam, kiemelt szerepet kapott az életemben a hangzó és az írott kommunikáció. Az egyetemi tanulmányokon túl is képeztem magam szakmailag és oktatóként egyaránt.

Többre vagy kíváncsi?
Kattints az alábbi gombra, és részletesebben is mesélek.