Hálásan köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem! 

Hamarosan megérkezik a postaládádba az ingyenes tudásanyag. A levél tárgyának a [Gyakorláskövető] szöveggel kell kezdődnie.

Amennyiben nem találod, kérlek, nézd meg a Promóciók vagy a Közösségi, illetve a SPAM mappákat is (néha egyes szolgáltatók nem szeretik a még ismeretlen hírleveleket). Ha az előbbiek valamelyikében landolt volna a levelem, fogd meg és húzd át a Bejövő levelek / Elsődleges mappába.

⚡ FIGYELJ! Mielőtt kilépsz az oldalról, még mutatok valamit! ⚡

Lemaradtál az őszi ÉLMÉNYmegszólalás táborról, vagy jól jönne, ha örökre a tied lehetne? Ha gyors vagy, 33%-os kedvezménnyel lehet a tied!

Ne maradj le!

Az ajánlat csak 20 percig él, utána a rendszer átirányít egy „Hoppá, erről most lemaradtál!” oldalra.

Legyen élmény kilépni a nyilvánosság elé!

A haladás záloga a rendszeresség, a Gyakorláskövetővel már most többet tettél a beszédedért, mint az emberek legnagyobb része! De mondok még valamit!

Tegyél szert 5 hét alatt online, az otthonod kényelméből olyan tudásra, amivel már másnaptól könnyedebben fogsz megszólalni nyilvánosan, és a kínlódást és gyomorgörcsöt felváltja a felszabadultság és magabiztosság érzése.

A 2023. november 13–17. közötti minikurzus most 5 hétre lebontva, hetente érkezik a postaládádba! 100+ perc videós anyag és majdnem 90 oldalnyi munkafüzet!

 

A minikurzus teljes ára 23.800 Ft, de ha eléggé gyorsan döntesz, 33%-os kedvezménnyel, 

💥 15.946 Ft-ért lehet a tied! 💥

Ha érdekel, nincs más dolgod, mint írni nekem a hello@beszedesszoveg.hu címre, és máris kapod a további tudnivalókat!

Én nem hagynám ki!

Mit mondtak mások?

„Azért jelentkeztem a beszédfejlesztő táborba, mert zavar, hogy nem olyannak hallom felvételről a hangom, amilyennek belülről. 🙂 Szerettem volna magabiztosabban megszólalni közönség előtt és ehhez nagyon komplex segítséget kaptam Rózsától. A tanfolyam végére több olyan dolgot tanultam amitől már pár gyakorlás után bátrabban használtam a hangomat. Köszönöm 😍🙏🏻❤️” (Erna, Női oldalam)

„Ebben a táborban sokkal többet kaptam, mint gondoltam! Azért jelentkeztem a beszédfejlesztő táborba, mert gyakran tartok előadásokat, workshopokat online és szerettem volna magabiztosabban kiállni a kamera elé. A tábor 5 napja alatt olyan elméleti és gyakorlati segítséget kaptam, amikkel már sokkal könnyebben fogom venni az akadályokat. Segít a lámpaláz kezelésében is, abban, hogy hogyan erősítsem meg a hangom, hogyan készüljek, mit csináljak az előadások előtt, hogy kevésbé érezzék rajtam, hogy emnnyire izgulok. Rózsa érthetően, kedvesen és szuggesztíven magyarázott, szóval ajánlom mindenkinek! (felhasználhatod nyugodtan a nevem, ig profilképem, ha szükséged van rá.) Köszönöm, hogy részt vehettem! 🙂” (Zsuzsa, Hangold újra)

„Nekem a pénteki videó adta a legtöbbet, és abból azt viszem magammal, hogy legyek jelen. Ne aggódjak közben sem múltbéli rossz tapasztalatok miatt, se lehetséges negatív következmények miatt, amíg beszélek, csak arra (szövegre, közönségre) koncentráljak, adjak bele mindent.” (Rita)

Ne feledd! Az ajánlat csak rövid ideig elérhető! Ugye, nem akarsz lemaradni?!

Nyilván nem, úgyhogy nincs is más dolgod, mint írni nekem itt👇 vagy a hello@beszedesszoveg.hu címre, és máris kapod a további tudnivalókat!

    Ha szeretnéd, hogy a levelezőrendszered biztosan megtanulja, hogy tőlem értékes leveleket kapsz, felveheted a hello@beszedesszoveg.hu e-mail címet a névjegyzékedbe.

    Sok sikert, és ha kedved van, kövess az Instagramon és a Facebookon is!

    Szeretettel üdvözöllek: Rózsa 🌹