Impresszum

jessica-delp-NUQtVifTqs4-unsplash

beszedesszoveg.hu – a Beszéd és szöveg oldal impresszuma

Az oldal tulajdonosa: dr. Széman E. Rózsa

E-mail: hello@beszedesszoveg.hu
Telefon: +36 20 802 4255

(Cégadatok az ÁSZF oldalon.)

Az oldal a WordPress nyílt forráskódú tartalomkezelő-rendszert használja.

Szerzői jogok

Az oldalon lévő tartalom (szövegek, videók) a tulajdonos szellemi tulajdona. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, stb.) feldolgozása és értékesítése.

A honlap logóját Oláh Ildikó grafikus tervezte (ArtWise Fashion). A portréfotókat Schwanzenberger-Ludván Gyöngyi (schfoto.com) készítette. 

Az oldalon, illetve a hozzá tartozó közösségi oldalakon megjelenő további fotók és grafikák részben saját forrásból, részben a PexelsUnsplash és Freepic nyílt, jogtiszta, ingyenes stockfotógyűjteményekből származnak. 

 

Az beszedesszoveg.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon nyilvánosságra hozni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A beszedesszoveg.hu tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. 

Tárhelykezelő