Legyen élmény a megszólalás!

Szeretnéd visszahúzó lámpaláz nélkül, gördülékenyen, a hitelességedet sugározva átadni a tudásod, az értékeidet?

Beszédfejlesztés személyre szabottan, a te igényeidhez igazítva!

Szoktál emberek előtt beszélni? 

Szeretnél a közönségednek kellemes élményt nyújtani és megkönnyíteni a saját dolgod? Szeretnéd, hogy ne fáradj el egy-egy hosszabb beszéd után és ne veszítsd el a hallgatóságod figyelmét?

A hangod a munkaeszközöd? 

Akkor igazán nem mindegy, hogy hogyan tudod megszólaltatni! Nem mindegy, hogy amikor a hallgatóságodnak beszélsz, akkor azonnal megértik-e, amit mondani szeretnél, és pontosan azt értik-e, amit valójában mondani szeretnél. Nem mindegy, hogy a saját hangodon szólalsz-e meg, erőfeszítés és erőltetés nélkül is határozottan, megfelelő hangerővel, vagy sem.

Akár van már tapasztalatod a beszédképzésben, akár nincs, mindenképpen tudok segíteni neked, hogy könnyedén és magabiztosan állhass ki a hallgatóságod, közönséged elé. 

SzER portré 4. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

Széman E. Rózsa vagyok,

és az a küldetésem, hogy segítsek neked eligazodni a szép, tiszta, érthető beszéd világában!

A programjaimban támogatni tudlak, ha neked is szenvedélyed a tiszta, értékadó kommunikáció, és szeretnéd a tudásodat könnyedén, önazonosan, ezáltal hitelesen és magabiztosan átadni.

Biztos megtaláljuk a mindkettőnknek ideális formát arra, hogy együtt dolgozzunk, ha neked is fontos a nyitottság, ha szeretsz tanulni, és elkötelezett vagy abban, hogy folyamatosan fejleszd magad, ha hiszel abban, hogy azzal, amit csinálsz, jobbá teszed a világot.

A következő módokon tudom támogatni a megszólalásod:

EGYÉNI PROGRAMOK

Az alábbiak mindegyikét megelőzi egy 20 perces ingyenes beszélgetés, ahol eldöntjük, hogy tudunk és akarunk-e együtt dolgozni, valamint, hogy mire kell fókuszálni.

WORKSHOP, TANFOLYAM

Bár a legjobb eredményeket személyes konzultációkkal lehet elérni, megértem, ha elsőre ez ijesztőnek tűnik. Éppen ezért más lehetőségeket is ajánlok:

MÉG NÉZELŐDSZ? 

Ha még csak most ismerkedsz a szép beszéd (és a nyelvhelyesség) művészetével, akkor is számos tudásanyaggal tudlak segíteni: