Legyen élmény a megszólalás!

Önállóan szeretsz tanulni?
A személyes programok mellett két online tanfolyammal is segíteni tudlak!

Beszédfejlesztés személyre szabottan, a te igényeidhez igazítva!

Szoktál emberek előtt beszélni? 

Szeretnél a közönségednek kellemes élményt nyújtani és megkönnyíteni a saját dolgod? Szeretnéd, hogy ne fáradj el egy-egy hosszabb beszéd után és ne veszítsd el a hallgatóságod figyelmét? Szeretnéd kezelni a lámpalázat és az is érdekel, hogy hogyan készülj fel egy-egy előadásra?

A hangod a munkaeszközöd? 

Akkor igazán nem mindegy, hogy hogyan tudod megszólaltatni! Nem mindegy, hogy amikor a hallgatóságodnak beszélsz, akkor azonnal megértik-e, amit mondani szeretnél, és pontosan azt értik-e, amit valójában mondani szeretnél. Nem mindegy, hogy a saját hangodon szólalsz-e meg, erőfeszítés és erőltetés nélkül is határozottan, megfelelő hangerővel, vagy sem.

Ugyanakkor: szeretsz a saját tempódban fejlődni? Ráadásul bármikor hozzáférni az anyagokhoz?

A két online tanfolyamom anyagait bár hetente kapod meg, és javaslom, hogy haladj velük rendszeresen, de te döntöd el, hogy milyen tempóban dolgozd fel, építed be a tanultakat.

ONLINE BESZÉDTECHNIKA TANFOLYAM

A tanfolyam 7+2 videóban és a hozzájuk tartozó munkafüzettel bevezet a beszédtechnika, a nyilvános beszéd világába.

Megmutatom az alapokat, elmondom a legfontosabb tudnivalókat és gyakorlatokat is adok neked!

ÉLMÉNYMEGSZÓLALÁS MINIKURZUS

Öt videóban és munkafüzetben beszélek a nyilvános beszéd összetevőiről, a technikai tudás fontosságáról, a beszédhibákról.

Emellett a kurzusnak van két egyedülálló része: külön foglalkozom egy nyilvános beszéd, előadás előkészítésével, valamint a lámpalázkezeléssel.

SzER portré 4. Fotó: Schwarczenberger-Ludván Gyöngyi

Széman E. Rózsa vagyok,

és az a küldetésem, hogy segítsek neked eligazodni a szép, tiszta, érthető beszéd világában!

A programjaimban támogatni tudlak, ha neked is szenvedélyed a tiszta, értékadó kommunikáció, és szeretnéd a tudásodat könnyedén, önazonosan, ezáltal hitelesen és magabiztosan átadni.

Biztos megtaláljuk a mindkettőnknek ideális formát arra, hogy együtt dolgozzunk, ha neked is fontos a nyitottság, ha szeretsz tanulni, és elkötelezett vagy abban, hogy folyamatosan fejleszd magad, ha hiszel abban, hogy azzal, amit csinálsz, jobbá teszed a világot.

MÉG NÉZELŐDSZ? 

Ha még csak most ismerkedsz a szép beszéd (és a nyelvhelyesség) művészetével, akkor is számos tudásanyaggal tudlak segíteni: